Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

  • Janneke’s Warmtesjaal

Verkoopinformatie

Naam Janneke’s Warmtesjaal
Webwinkel Warmtesjaal.nl
Merk
Categorieën Duurzaam, Verzorging, Volwassenen
Tags lezen boek warmtesjaal gots gecertificeerd sjaal lokaal geproduceerd winter herfst
Kleuren
  1. #C0C0C0
  2. #A0A0A0
  3. #C0C0A0
  4. #A0A080
  5. #A08080
  6. #C0A0A0
  7. #A04020
  8. #808080
  9. #808060
Gepubliceerd

Info

Janneke's Warmtesjaal is een combinatie van comfort, warmte en stijl in één product. Of het nu de knusse herfstavonden zijn of kille winterdagen, deze warmtesjaal biedt de ultieme oplossing voor comfort en welzijn.

De magie van warmte
Of je nu op de bank zit met een goed boek, kampt met spierpijn na een intensieve training, of gewoon wat extra warmte zoekt op koude dagen, Janneke's Warmtesjaal past zich aan bij elke gelegenheid. Met zijn royale afmetingen van 70x20 cm omhelst hij comfortabel je schouders, rug of buik.

Wat zit erin?
De binnenzak van de warmtesjaal is verdeeld in 8 vakken en gevuld met biologisch lijnzaad en is voorzien van een afneembare en wasbare hoes. Ideaal, want zo is de warmtesjaal keer op keer te gebruiken. De warmtesjaal is snel en simpel op te warmen in de magnetron.

Collectie
De huidige collectie van Janneke's Warmtesjaal straalt niet alleen warmte uit, maar ook stijl. Met een scala aan prachtige aardetinten zoals beige, cognac, olijfgroen, okergeel en antraciet, gecombineerd met natuurlijke materialen en een zachte textuur, voegt deze collectie een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse routine.

Duurzaam
Bij Janneke's Warmtesjaal streven we naar duurzaamheid. Onze keuze voor biologisch lijnzaad en wasbare hoezen draagt bij aan een groenere toekomst.

Energiebesparing
Met de warmtesjaal kun je niet alleen genieten van comfort, maar ook energie besparen. Zet de thermostaat gerust een paar graden lager terwijl je toch heerlijk warm blijft met onze warmtesjaal om je nek. Een slimme en milieuvriendelijke keuze.

Dutch Design
Janneke's Warmtesjaal is een Nederlands merk en de warmtesjaals worden gemaakt in een naaiatelier in Nederland. Iedere warmtesjaal komt in een mooie verpakking, waardoor het een perfect cadeau is om te geven én te krijgen. Zeker rond de koude feestdagen.

Afmeting: 70 x 20 cm
Gewicht: 1 kg
Prijs: € 34,95

Vermelden bij publicatie: Janneke’s Warmtesjaal of Warmtesjaal.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

  • Downloads: 13798
  • Merken: 18
  • Webwinkels: 10
  • Beelden: 155
  • Gebruikers: 122990